Inchirieri masini Cluj Napoca

Inchirieri masini Cluj Napoca

Sunteti in Aeroportul International Cluj Napoca si doriti sa inchiriati o masina la cel mai mic pret?

Ati ajuns exact unde trebuie!

Doar Noi va oferim servicii de inchirieri masini Cluj Napoca ieftine.

Doar noi va oferim servicii de Inchirieri masini Cluj Napoca avand posibilitatea sa inchiriati orice masina chiar din aeroport Cluj, serviciile de preluare/predare fiind posibile si gratuite NON-STOP.

Avand o vasta experienta in domeniul Inchirieri masini Cluj Napoca va poatem oferii servici complete de inchirieri masini – rent a car la cele mai mici preturi din domeniu incepand cu 13 €/ZI. Parcul nostru auto din Cluj Napoca dispune de o gama variata de masini de inchiriat de ultima generatie, intretinute si echipate corespunzator pentru a acoperii o gama foarte larga de gusturi si preferinte ale clientilor care intentioneaza sa apelze la serviciile noastre de Inchirieri masini Cluj Napoca.

Chiar daca sunteti persoana fizica sau juridica, de cetatenie romana sau straina, va stam la dispozitie 24h/7 pentru Inchirieri masini Cluj Napoca . Misiunea echipei noastre este de a avea clienti multumiti ca urmare a preturilor fara concurenta din Cluj Napoca si Aeroport Cluj.

Recomandari Masini

Axa rent a Car - Dacia Logan sau similar

CLASA: ECONOMY – DACIA LOGAN SAU SIMILAR

de la 18.00 €/zi

Axa rent a Car - Skoda Rapid sau similar

CLASA: INTERMEDIATE AUTOMAT  – SKODA RAPID SAU SIMILAR

de la 27.00 €/zi

Axa rent a Car -Ford Mondeo Facelift sau similar

CLASA: FULL-SIZE – FORD MONDEO FACELIFT SAU SIMILAR

de la 26.00 €/zi

Axa rent a Car - Opel Insignia Break sau similar

CLASA: FULL-SIZE ESTATE – OPEL INSIGNIA BREAK SAU SIMILAR

de la 28.00 €/zi

Compania noastra de masini de inchiriat Cluj Napoca nu percepe taxe suplimentare pentru rezervari si nu solicita plati in avanas la rezervarea unei masini. Plata integrala se face cu card, cash sau transfer bancar.
Multe persoane sunt interesate de un serviciu de Rent a Car Cluj Napoca ieftin, dar nu toate companiile care se prezinta ca avand oferte low-cost chiar le au. Foarte important este sa fiti atenti la taxele auxiliare percepute in multe cazuri cum ar fi: taxa de predare/preluare in afara orasului si aeroport, mici intarzieri la predarea autoturismului, si asa mai departe. Dupa ce adunati toate aceste taxe, oferta nu mai este de low cost cum ati crezut, dar cu serviciile Axa Rent a Car Cluj Napoca nu este cazul sa va faceti griji. Nu percepem taxe ascunse!
• Catedrala Ortodoxa;
• Casa si statuia Matei Corvin;
• Gradina Botanica;
• Cluj Arena;
• Centrul istoric al orasului.

Aeroportul Avram Iancu din Cluj-Napoca este al doilea aeroport al ţării și primul aeroport regional din România. Aeroportul se află situat pe raza cartierului Someseni din Cluj-Napoca la aproximativ 7 km fata de centrul orasului.

Avem cele mai bune oferte pentru persoane fizice cat si juridice, discount-uri permanente pentru clientii fideli si preturi negocialbile in functie de perioada solicitata.

Aboneaza-te la Newsletter

Introduce-ti adresa de email si va vom tine la curent cu ultimele oferte si promotii de inchirieri auto Cluj.